Author Topic: *i4 to be decommissioned  (Read 1054 times)

Offline cratylus

  • Your favorite and best
  • Administrator
  • ***
  • Posts: 1024
  • Cratylus@Dead Souls <ds> np
    • View Profile
    • About Cratylus
*i4 to be decommissioned
« on: December 21, 2020, 10:17:14 am »
If you are using the *i4 router, please switch to *dalet, or one of the other routers in the sticky router list.

*i4 will be decommissioned without further warning

Name: *dalet
IP: 97.107.133.86
Port: 8787
Network/IRN: LPMuds.net
Location: Newark, NJ, USA
Maintainer: Cratylus@Dead Souls Dev

router list:

http://lpmuds.net/smf/index.php?topic=1640.0

Offline Adam

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 76
  • Adam@DeadSoulsDev
    • View Profile
    • TheMud.ORG
Re: *i4 to be decommissioned
« Reply #1 on: January 03, 2021, 07:31:49 am »
WoooHooo :D

Its Death is Imminent!
« Last Edit: January 03, 2021, 07:41:02 am by Adam »
https://www.themud.org - MudList, Channel History, i3 Dynamic DNS, Router Infomation, etc

Offline ambrosius

  • Acquaintance
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: *i4 to be decommissioned
« Reply #2 on: January 21, 2021, 10:45:49 pm »
Um, sorry for a dumb question, but I noticed that I3 connection is "offline" on my mud (Languid Dreams) and was wondering if the decomissioning has anything to do with it.  I don't really know how this works, sadly.  I did not edit the intermud daemon but I did look though it and it appears to have the *dalet server correctly coded.

So, is there something I need to edit?  Or, maybe it is a different problem altogether.

Offline Adam

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 76
  • Adam@DeadSoulsDev
    • View Profile
    • TheMud.ORG
Re: *i4 to be decommissioned
« Reply #3 on: January 23, 2021, 05:58:20 pm »
Um, sorry for a dumb question, but I noticed that I3 connection is "offline" on my mud (Languid Dreams) and was wondering if the decomissioning has anything to do with it.  I don't really know how this works, sadly.  I did not edit the intermud daemon but I did look though it and it appears to have the *dalet server correctly coded.

So, is there something I need to edit?  Or, maybe it is a different problem altogether.

if you haven't moved from *i4 to dalet then the issue is unrelated, you may try moving to another server?

Note: *dalet has you listed as connected
https://www.themud.org/~i3router/KellyRouter/router-mudlist.php7
« Last Edit: January 23, 2021, 06:00:57 pm by Adam »
https://www.themud.org - MudList, Channel History, i3 Dynamic DNS, Router Infomation, etc